The Company. Our core Values. Our Beliefs.

Premii in activitate

Premiul de excelență în servicii de integritate pentru companii, oferit în cadrul Galei Clubantreprenor.ro în 15 iunie 2023

Experiență certificată

Suntem mândri să fim acreditați ISO 37001, o recunoaștere internațională a angajamentului nostru constant față de cele mai înalte standarde de integritate și conformitate

Prețuri competitive

Tarife corecte, adaptate nevoilor partenerilor noștri  fără a compromite calitatea sau eficiența serviciilor oferite

Confidențialitate și securitate

Asigurăm confidențialitate absolută și securitatea canalelotr interne de raportare pentru toate avertizările prin platforma noastră specializată.

20 de ani experiență

Având peste 20 de ani de experiență în domeniile juridic și financiar, oferim servicii de înaltă calitate, bazate pe cunoștințe aprofundate și practică extinsă.

Suport excepțional

Oferim asistență și suport tehnic constant, oferind răspunsuri rapide și soluții eficiente.

Echipa noastră, alcătuită din profesioniști cu peste 20 de ani de experiență în domeniul juridic și financiar, reprezintă nucleul valorilor noastre. Având la bază profesii complexe și integre de avocat, judecător, director, ne mândrim cu o cultură profundă a integrității și echilibrului. Fiecare membru al echipei noastre este dedicat analizei aprofundate a situațiilor, asigurând cele mai avantajoase soluții pentru clienții noștri. La Pro Integritate, expertiza se întâlnește cu etica pentru a vă oferi servicii de neegalat.

Membru Fondator: Elena Tanasica

Doctor în Drept Comercial, cu o experiență de peste 20 de ani ca  judecător la Curtea de Apel Ploiești, este specializată în dreptul afacerilor și în servicii de  integritate.

CEO al Companiei: Nicolae Tanasica

Director executiv,  cu  peste 30 de ani de expertiză financiar – economică și cu o experiență anterioară în domeniu de 20 de ani  în calitate de șef al Trezoreriei Ploiești este specialistul nostru în domeniul financiar bancar.

Avocat Oana Tanasica – doctor în dreptul comerțului internațional

Doctor în dreptul comerțului internațional, avocat cu experiență de 20 de ani în domenii vaste, recunoscută și premiată de mai multe publicații de specialitate pentru excelentul său profesionalism, inclusiv de Clubantreprenor.ro pentru calitatea serviciilor de integritate.

Oana Tănăsică este acreditată ISO 37001 ca auditor extern al sistemului de management anti mită și are multiple specializării în domenii diferite de drept privat intern și internațional.

Avocat Iamandache Nicolae Andrada

Avocat cu peste 20 de ani de experiență are o expertiza  profundă în legislația muncii, este atestată ca mediator, având abilitatea de a media și soluționa disputele într-o manieră eficientă și echilibrată.  Andrada Iamandache este acreditată ISO 37001 ca auditor extern al sistemului de management anti mită .

Conformitatea cu Legea Avertizărilor de Integritate este obligatorie. Evitați amenda pentru neconformare și asigurați-vă că organizația pe care o conduceți respectă obligația de a institui canale interne de raportare, sigure și confidențiale. Echipa noastră vă va pune la dispoziție aceste canale securizate și persoana responsabilă dedicată, asigurând astfel transparență și conformitate.

Specializați în medierea avertizărilor de integritate, managementul anti-mită și audit, echipa noastră contribuie la consolidarea reputației organizaționale. Prin serviciile noastre,
diminuăm riscurile reputaționale și asigurăm integritatea afacerilor clienților noștri. Expertiza noastră este cheia succesului dvs. în menținerea unui mediu de afaceri etic și conform cu reglementările.